Esther van de Pas is vormgeving en theater.
Na een tweejarig assistentschap in het theater te Bochum (DE) is Esther van de Pas sinds 2010 werkzaam als zelfstandig theatervormgever. Ze heeft verschillende decor- en kostuumontwerpen uitgevoerd in Nederland en Duitsland. Haar interesse in community art en haar fascinatie voor bijzondere locaties leidde in 2013, onder de vlag van Orttheater, tot het theaterstuk ‘De Onzichtbare stad’ die tijdens Cultura Nova Festival te zien was. Als oprichter van Orttheater gelooft zij in de kracht van ons cultureel en immaterieel erfgoed als inspiratiebron voor fantasievolle en beeldende theatervoorstellingen.
www.esthervdpas.com

Barbara de Vries
Barbara de Vries is taal en theater. 
Ze maakt als Theaterrabarber al jarenlang theater voor kinderen en volwassenen. Door haar specialisatie in de vertelkunst/storytelling maakt ze interactieve voorstellingen op maat waarbij ze samenwerkt met cultuurorganisaties zoals Rick en Sien. Daarnaast speelt ze als actrice ook in andere theaterproducties. Als krachtige actrice weet ze vanaf het eerste moment het publiek te boeien. Ze beheerst clownerie, pantomime en geeft trainingen en improvisatie- en vertelworkshops.
www.theaterrabarber.nl

Cristel Reneman 
Cristel Reneman is figuren en theater.
Zij schrijft en speelt eigen voorstellingen binnen haar bedrijf Vertelhuis RacconTella. Haar specialisatie en passie ligt bij het figurentheater. Naast het maken en spelen van voorstellingen verzorgt zij lesprojecten aan leerlingen binnen het basis- en voortgezet onderwijs voor instanties zoals Rick, Vazom en Kaleidoscoop. Ook regisseert zij voorstellingen, geeft workshops presentatietechnieken en beweegt zich op het vlak van community-art. Kortom een creatief maker en denker die niet in 1 hokje te vangen is!
www.vertelhuis.nl